Hyllyjen aarteita esille

Kirjaston hyllyissä on huima määrä kiinnostavia kirjoja, joiden olemassaolosta asiakkaat eivät tiedä. Kirjanäyttelyt ovat yksi keino nostaa esiin kokoelmien aarteita ja esitellä niiden monipuolisuutta. Kirjastossamme on näyttelyteline, jossa on aina näyttely jonkin aiheen kirjoista. Aiheet vaihtelevat laidasta laitaan. Näyttelyssämme on ollut esillä muun muassa matkailuun, Venäjään, ympäristöön, maahanmuuttoon, tulevaisuuteen, terveyteen, hyvinvointiin ja Euroopan unioniin liittyviä kirjoja.

Tieteentekijoita

Tällä viikolla koottu näyttelymme esittelee tiedettä ja tieteentekijöitä. Esillä on muun muassa Stephen Hawkingin klassikot Ajan lyhyt historia ja Maailmankaikkeus pähkinänkuoressa. Hyllyssä on myös Marjo T. Nurmisen Tieto-Finlandia-palkinnon saanut teos Tiedon tyttäret – Oppineita eurooppalaisia naisia antiikista valistukseen.

Kirjanäyttelyyn sopivia kirjoja etsiessä löytää monesti itsekin mielenkiintoista luettavaa. Vaikka työskentelemme kirjojen parissa päivittäin, hyllyistä löytyy joka kerta lukemattomia aarteita.

Kaikki näyttelyn kirjat ovat lainattavissa normaalisti. Tervetuloa lainaamaan!

PS. Jos joskus et löydä hyllystä omalta paikaltaan kirjaa, joka tietokannan mukaan on paikalla, kannattaa katsoa onko se kirjanäyttelyhyllyssä.

Tekijä: Academic Library

Lappeenrannan tiedekirjasto on kaikille avoin monialainen erikoiskirjasto. Se on alueen ainoa tieteellinen kirjasto ja yksi Suomen EU-tallekirjastoista. Lappeenranta Academic library is the only scientific library in the region and one of the European Documentation Centres in Finland. It is open to the public.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s