Syksy tulee ja tuo tullessaan fuksiopastusviikot uusille opiskelijoille

Syksyn tullen uudet opiskelijat saapuvat sankoin joukoin kampukselle. Paljon uutta asiaa pitää omaksua ja suunnistaa paikasta toiseen.

img_2338

Kirjasto on tärkeä osa opiskelua ja toivomme, että opiskelijalla on aikaa kaiken hyörinän keskellä poiketa myös kirjastossa ja tutustua palveluihin.

Joka syksy olemme kahden viikon ajan opastaneet uusia opiskelijoita kirjaston käytössä.  Tänä syksynä tuo ajankohta on 12.9.–23.9. Opiskelijat voivat tulla kirjastoon joko ryhminä tai itsenäisesti. Kerromme kirjastosta ja palveluista, näytämme itsepalvelulainaus- ja palautusautomaattien käytön ja lopuksi opiskelija saa käteensä fuksipassin, jossa oleviin kolmeen kysymykseen löytyy vastaus käymällä jokaisessa kolmessa kerroksessa. Yksittäisten henkilöiden ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, mutta mahdollisten ryhmien päällekkäisyyksistä johtuvien ruuhkien välttämiseksi pyydämme kertomaan tulosta osoitteeseen: kirjasto-koulutus@lut.fi.

Kirjastopassin suorittaminen on LUT:n opiskelijoille pakollinen osa Tiedonhaun perusteet / Information searching -verkkokursseja. Toivomme runsasta osanottoa myös Saimian opiskelijoiden osalta, vaikka kirjastokäynti ei olisikaan pakollinen.

Tervetuloa tutustumaan Tiedekirjastoon!

Tekijä: Academic Library

Lappeenrannan tiedekirjasto on kaikille avoin monialainen erikoiskirjasto. Se on alueen ainoa tieteellinen kirjasto ja yksi Suomen EU-tallekirjastoista. Lappeenranta Academic library is the only scientific library in the region and one of the European Documentation Centres in Finland. It is open to the public.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s