Origo-palvelupisteessä tarjolla lainalaitteita ja ryhmätyötiloja

Unohtuiko laskin kotiin? Onko tulossa web-haastattelu, mutta kamera ja kuulokkeet puuttuvat? Tarvitseeko ryhmänne tilan, jossa tehdä kurssin projektitehtävää? Muun muassa näihin tilanteisiin löytyy apu Origo-palvelupisteestä.

Tiedekirjaston Origo-palvelupisteestä voivat sekä LUTin että Saimian opiskelijat ja henkilökunta lainata laitteita opiskelu- ja työtarkoituksiin. Lainattavissa on webkameroita, kuulokkeita, laskimia, muistikortinlukijoita, vaihtovirta-adaptereita ja USB-liitäntäinen romppuasema. Lisäksi henkilökunnalle lainataan digitaalikameroita ja videotykkiä. Laitteiden laina-aika on yksi viikko, paitsi kuulokkeilla ja laskimilla yksi päivä. Huomioithan, että myöhässä olevista laitelainoista kertyy myöhästymismaksua kaksi euroa päivässä.

Lisätietoja lainalaitteista UNI-portaalissa.

lainalaitteet
Lainattavia laitteita.

 

Tiedekirjasto tarjoaa opiskelijoille varattaviksi ryhmätyötiloja ryhmätyöskentelyä varten. Varattavissa on yhteensä kahdeksan tilaa, joista Alfa, Beta, Gamma ja Delta sijaitsevat neljännessä kerroksessa ja Doppler, Einstein, Faraday ja Galilei toisessa kerroksessa. Tiloja voi varata suoraan Outlookin kalenterin kautta kalenterikutsuina tai Origo-palvelupisteestä. Varauksen kesto on maksimissaan kolme tuntia kerrallaan, paitsi ilta- ja viikonloppuvarauksissa, jotka ovat ilta- ja viikonloppukohtaisia. Yhdellä henkilöllä voi olla kerrallaan yksi voimassa oleva varaus.

Lisätietoja ryhmätyötiloista UNI-portaalissa.

ryhmatyotilat
Pohjakerroksen ryhmätyötiloja.

Tekijä: Academic Library

Lappeenrannan tiedekirjasto on kaikille avoin monialainen erikoiskirjasto. Se on alueen ainoa tieteellinen kirjasto ja yksi Suomen EU-tallekirjastoista. Lappeenranta Academic library is the only scientific library in the region and one of the European Documentation Centres in Finland. It is open to the public.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s