Mobiilikärryjä lainaksi tutkijoille ja opinnäytetyöntekijöille

Teetkö tutkimus- tai opinnäytetyötä ja tarvitset siihen paljon kirjoja, mutta et haluaisi kuljettaa niitä edestakaisin kodin tai työhuoneen ja kirjaston välillä? Lainattava mobiilikärry on juuri sinua varten!

Kirjastosta voi nyt lainata liikuteltavia ja lukollisia mobiilikärryjä, joissa voi säilyttää kirjoja ja muita opiskeluun liittyviä tavaroita. Kärryjen laina-aika on neljä viikkoa, ja niiden lainaus tapahtuu Origo-palvelupisteessä, josta saa kärryn avaimen.

Kärryparkki sijaitsee kirjaston ylimmässä kerroksessa huoneessa 1484B. Kärryjä voi liikutella kirjastossa haluamaansa työpisteeseen, mutta niitä ei saa viedä ulos kirjastosta. Esimerkiksi huoneessa 1484B on hiljaista työskentelytilaa ja monta työpistettä käytettäväksi.

Mobiilikärryjä on yhteensä neljä. Jos ne kaikki ovat lainassa, niihin voi tehdä varauksia. Jos kärryihin ei ole varauksia, kärrylainan voi uusia Origo-palvelupisteessä.

mobilecart

Mobile carts for researchers and thesis writers

Researchers and thesis writers can now borrow a mobile cart for four weeks for storing the material they need for they work. The cart can easily be moved around the Library, but it is not allowed to take it out of the premises. The cart can be locked.

Mobile carts are parked in room 1484B on the top floor of the Library. Carts currently on loan can be reserved like other library material. If there are no reservations for carts, the borrower can renew cart loan at the Origo Service Desk.

Mainokset

Tekijä: Academic Library

Lappeenrannan tiedekirjasto on kaikille avoin monialainen erikoiskirjasto. Se on alueen ainoa tieteellinen kirjasto ja yksi Suomen EU-tallekirjastoista. Lappeenranta Academic library is the only scientific library in the region and one of the European Documentation Centres in Finland. It is open to the public.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s