Metallin kalahtelua

lehtien-siirto

Skinnarilan kampuskirjaston pohjakerroksen hiljaiseksi tarkoitettua äänimaailmaa on viime aikoina häirinnyt metallihyllyjen ja kärryjen kolina. Syynä tähän on lehtikokoelman tiivistäminen hyllyissä, jotta opinnäytetöille saataisiin tilaa tiivishyllyistä.

Kirjaston henkilökunta on nyt siirtänyt 880 hyllymetriä lehtiä ”pommariin” ja siirtotyöt jatkuvat hiljaisen salin puolella; hyllymetrejä on jäljellä vielä 1 050! Tämän jälkeen siirrämme vielä 400 hyllymetriä opinnäytetöitä.

Kirjaston väki pahoittelee siirroista aiheutuvaa haittaa.
~
There has been some noise on the Skinnarila campus library´s silent, ground floor. Library staff is moving the journal collection; 880 shelfmeters have been already moved and 1 050 are left! Later theses (400 shelfmeters) will be moved too.

Library staff is sorry for any inconvenience to the customers.

Mainokset

Tekijä: Academic Library

Lappeenrannan tiedekirjasto on kaikille avoin monialainen erikoiskirjasto. Se on alueen ainoa tieteellinen kirjasto ja yksi Suomen EU-tallekirjastoista. Lappeenranta Academic library is the only scientific library in the region and one of the European Documentation Centres in Finland. It is open to the public.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s