Tiedekirjasto osallistuu kuvahaasteeseen

Oulun ammattikorkeakoulun kirjasto haastoi muut ammattikorkeakoulukirjastot kuvaamaan tänä vuonna arkeaan ja julkaisemaan sosiaalisessa mediassa ainakin yhden kuvan viikossa. Kuvien yhteyteen merkitään aihetunnisteiksi #kreodi ja #amkkirjastolife2018, jotta niillä voi hakea haasteeseen liittyviä kuvia Twitterissä ja Instagramissa. Lisäksi koosteita kuvista julkaistaan ammattikorkeakoulukirjastojen verkkolehti Kreodissa pitkin vuotta.

Yliopiston ja ammattikorkeakoulun yhteiskirjastona päätimme osallistua haasteeseen. Julkaisemme yhden kuvan viikossa joko Twitterissä tai Instagramissa tai molemmissa. Vuoden lopussa on sitten mukava katsella kuvien muodossa mitä vuoteen on kuulunut. Nyt alkuvuonna kirjastomme arjesta on talletettu kuviin muun muassa fuksipasseja ja somekoulutusta.

Kuvahaastekuvat

Oulun amk:n kirjaston ja meidän lisäksi haasteeseen lähtivät mukaan Seinäjoen, Lahden, Kaakkois-Suomen, Kajaanin, Turun ja Lapin sekä Centrian ammattikorkeakoulukirjastot.

.

.

 

Tekijä: Academic Library

Lappeenrannan tiedekirjasto on kaikille avoin monialainen erikoiskirjasto. Se on alueen ainoa tieteellinen kirjasto ja yksi Suomen EU-tallekirjastoista. Lappeenranta Academic library is the only scientific library in the region and one of the European Documentation Centres in Finland. It is open to the public.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s